Workouters-bloggen

- Allt om träning, kost och hälsa!


Kort presentation

    2012-02-21 10:23

Mitt namn är Sara Back och jag är 22 (snart 23) år gammal.  Jag bor och studerar fysioterapi i Helsingfors, Finland och brinner för allt inom träning, kost och hälsa! Jag har tränat friidrott och fotboll aktivt största delen av mitt liv, men börjar så småningom tänka mer och mer i fitnessbanor. Speciellt bikinifitness fascinerar mig! Jag är en tjej med höga målsättningar och gör allt för att en dag nå dem!

Kärleken finns i Italien och jag pendlar därför ganska ofta mellan Helsingfors och Padova. För tillfället befinner jag mig i Italien och ska vara här i två veckor. Fr.o.m tredje mars kommer jag att göra ett utbyte till Stockholm och bo där hela våren, vilket jag ser mycket fram emot!

Min blogg skriver jag för att inspirera och motivera till träning och ett hälsosamt liv, men ni kommer också att få ta del av min vardag och mina egna funderingar.

Det var en kortfattad presentation av mig. Bara jag kommit igång med bloggen ordentligt kommer ni att få lära känna mig bättre. Allt är så nytt nu, även för mig, så det kommer att ta några dagar innan man känner sig som hemma.

Om ni har frågor så var inte rädd för att ställa dem. Det finns inga dumma frågor!  Nu kör vi!

sara gymbilder



« Gå tillbaka till alla blogginlägg

...eller lägg till en kommentar

Namn:

Email:

Innehåll:

Kontrollfråga:
Vad är åtta plus två?




Inga kommentarer



Inte medlem på Workouters ännu?
» Klicka här för att registrera dig!

Är du en personlig tränare?
» Registrera dig då här som PT!

 
Annonser